14 aprilie 2013

Tort Erika

            Astazi va aduc un tort tort cu Minnie si Mickey Mouse, personaje foarte indragite de copii. Din cate am aflat, Erika, e foarte pasionata de aceste personaje Disney, asa ca pentru aniversarea celor 2 anisori nu putea sa lipseasca un tort cu personajele ei preferate. Mamarutele, floricelele si fluturasii si-au dat intalnite pe tort cu Mickey si Minnie sa se bucure impreuna la aniversarea Erikai.
Compozitia tortului e blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.








12 aprilie 2013

Tort Minnie Mouse 2

           Va aduc un tort cu Minnie Mouse, un personaj foarte indragit de fetite. Un tort vesel, cu un personaj zambitor si plin de veselie pentru o fetita care a implinit un anisor. Este important pentru un copil sa aiba un tort cu un personaj indragit de el, pe care sa il recunoasc; astfel momentul tortului va fi cu atat mai savuros pentru copil, dar si pentru parinti si mai ales pentru pozele care vor ramane peste ani si ani.
Compozitia tortului a fost cu blat de cacao, insiropat cu sirop de zahar ars si sirop de visine, crema de mousse de ciocolata si jumatati de visine.



6 aprilie 2013

Tort Desiree

Imi place ca fiecare tort sa fie special si deosebit, chiar daca cateodata la cererea clientilor repet un anumit model. Eu stiu ca bucuria pe care o aduce un cadou asa dulce si facut din inima nu poate fi inlocuita cu nimic. Cristina s-a gandit sa le faca o surpriza unor prieteni si sa le ofere acest tort dulce si cu dedicatie pentru micuta lor Desiree. Inca un motiv sa credem ca torturile sunt o buna ocazie sa ne aratam aprecierea pentru cineva drag, sau pur si simplu ca un cadou atunci cand vrem sa facem o surpriza si o impresie buna :)
Un tort cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.







Tort ciocolatos cu zmeura

Un tort de ciocolata (blat de cacao si mousse de ciocolata) si 
pentru a fi si mai deosebit i-am pus jeleu de zmeura.





2 aprilie 2013

Tort Alex

Mama lui Alex a vazut un tort care i l-am facut unui baietel ce a implinit 2 ani si si-a dorit acelasi model pentru fiul ei. Alex este si el un baietel vesel, pasionat de masinute si de ziua lui a primit acest tort sa il inveseleasca si sa se bucure alaturi de prietenii lui.
Tortul a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.




Tort Zumzarel si Mickey Mouse

Acest tort a dorit sa imbine pasiunea lui Robert pentru Zumzarel si Mickey Mouse. Nasa lui Robert a dorit sa ii faca acestuia un cadou mai deosebit la implinirea varstei de un anisor si i-a comandat acest tort. Am incercat sa reproduc stupul unde Zumzarel si familia lui locuiesc si in partea de jos i-am adaugat pe Mickey si Pluto prezenti si ei la petrecerea de un anisor a lui Robert. Rezultatul este dupa cum vedeti un tort vesel si plin de culoare.
Tortul este cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de frcute de padure.





Tort masinute

Sami este un baietel ce tocmai a implinit un anisor si este foarte pasionat de masinute. Mamica lui si-a dorit un tort ca Sami sa se poata juca efectiv pe el cu masinutele. I-am indeplinit dorinta si am incercat sa ii adaug elemente cat mai atractive pentru jocul lui.
Tortul a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.



Tort castel Sarah

Sarah, a participat la ziua lui Sebi si si-a dorit si ea pentru ziua ei un castel ca in povesti. De data aceasta tortul a fost ceva mai romantic si delicat ca pentru o fetita si in locul acelor cavaleri am optat pentru o mica printesa cu par blod si ochi albastri asa ca si Sarah.
Din pacate pozele nu avantajeaza acest tort alb cu turnuri roz si ferestre mov.
Tortul a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.




Tort castel Sebi

Sebi e un baietel pasionat de castele, dar mai ales de cavaleri in armuri stralucitoare. Pentru ziua lui nu putea lipsi un astfel de tort: un castel ca o fortareata pazit de doi cavaleri in armuri stralucitoare ca nimeni sa nu patrunda inauntru. 
Tortul a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.




Tort Mickey Mouse


Tudor a implinit un anisor si era prea mic sa zica ce isi doreste, dar mamica lui stia exact ce vrea pentru el: un tort cu etaj cu personajele din desenele Mickey Mouse. Am incercat sa fac acest tort cat mai vesel si plin de culoare asa cum le plac copiilor si cred ca Tudor a fost incantat de rezultat. Doar Pluto era un pic trist pentru ca isi dorea sa fie si el acolo in varful tortului alaturi de prietenii lui :(
Tortul a fost unul ciocolatos: blat de cacao si mousse de ciocolata.







Tort Alexandra

Alexandra este o fetita foarte hotarata la cei 8 anisor si si-a dorit pentru ziua ei un tort romantic, delicat, cu floricele si fluturasi. De pe un tort asa romantic nu puteau lipsi perlele si pentru un plus de eleganta i-am pus sclipici comestibil.
Tortul a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.







Tort Anna

Anna si-a dorit un tort cu multe floricele si fluturasi pentru celebrarea lor 7 anisor. Asa ca dorinta i-a fost indeplinita si i-am facut acest tort simplu si delicat.
Tortul a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.







Tort personaje Orange

Acesta este al doilea tort pentru ziua lui Lucas. Este foarte incantat de personajele de la reclama Orange si am zis sa ii fac o surpriza si sa ii fac un tort doar pentru el si prietenii lui cu aceste personaje. Tort a fost un tort diplomat cu fructe, acoperit cu frisca si a fost exclusiv pentru distractia copiilor (dupa cum puteti vedea si in poze) pentru ca un tort acoperit cu fondant nu se preteaza la asa o joaca cum este frisca, savurata doar cu degetele :))






Tort Winnie the Pooh


Acest tort este cel mai deosebit dintre toate ca a fost pentru LUCAS, fiul meu care in decembrie a implinit un anisor. Cum Lucas a tanjit tare mult dupa un tort, ca le vedea pe toate cate ieseau in casa fara ca el sa le poata atinge, am zis ca de ziua lui merita nu unul ci doua torturi. Acesta a fost un tort cu Winnie si prietenul lui purcelusul in gradina langa un rau si inconjurati de floricele si ciupercute. Un tort vesel de primavara chiar daca afara era zapada si venea Craciunul.
Tortul dupa cum se vede si in sectiune a fost cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si jeleu de fructe de padure.