1 aprilie 2013

Tort nunta Claudia&Mihai

            Primul meu tort de nunta si de fapt primul tort comandat de catre cineva. A fost o mare incercare, dar am avut ajutoare de nadejde care mi-au fost alaturi. Conform aparentei nu este un tort adevarat pentru ca mirii aveau asigurat in meniu un desert special, dar au vrut sa aibe un tort spectaculos la nunta. Au optat pentru varianta unui tort fals pentru a nu renunta la un tort de nunta ca in filme si nici la desertul rafinat oferit de restaurant (care nu putea fi fabricat sub forma unui tort). 
            Primul etaj este adevarat in sensul ca este un tort diplomat cu fructe si blat de vanilie, iar restul sunt etaje din polistiren acoperite cu fondant. Mirii au taiat primul nivel, din care au si mancat in acea seara si restul l-au dus acasa unde a fost servit impreuna cu familia la masa de pranz de a doua zi. 
            Tortul a stat 10 ore in sala de nunta, timp in care invitatii s-au pozat cu el si mirii s-au bucurat de el tot timpul nuntii. Din pacate nu am foarte multe poze, dar si decorul unde a fost amplasat a fost pregatit special dupa dorinta miresei.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu